Superheldenfilm met Ramadhan en Akbar

De Droom

Superheld zijn!

Dreamchasers

Lonneke en Marli

De Droomdag

Opeens stappen twee bodyguards de klas van Ramadhan binnen.
Er is een groot probleem, een slechterik probeert de droomwensen van kinderen te verpesten.
De bodyguards zijn op zoek naar een superheld, en Ramadhan is de enige die deze superheld kan zijn! 

In snelle auto’s racen de superheld en de bodyguards door naar de school van Akbar, de broer van superheld Ramadhan. Akbar wordt bijgepraat, en dan vervolgen de vier mannen hun zoektocht naar de slechterik.
Zo komen zij terecht bij Jump XL Waalwijk. Er volgt een achtervolging door het hele gebouw, inclusief ratslagen en andere stunts, maar dan raken zij de slechterik toch nog kwijt. 

Een medewerker van Bakker Bart Vlijmen herkent de superheld en biedt de jongens een lunch aan.
Vrouw (Telegraaf) heeft ook gehoord van deze superheldenfilm en wil graag de superheld en zijn broer een paar vragen stellen.

Dan vindt de superheld een briefje van de slechterik. “Pak me dan als je kan!” Staat er. En dat is wat ze gaan doen.  Per toeval zien zij een helikopter staan. De helikopterpiloot weet wie deze jongens zijn en biedt aan te helpen bij deze zoektocht. 

Vanuit de lucht zien zij de auto van de slechterik staan. Wanneer de superheld en zijn broer weer geland zijn rennen zij snel naar de auto toe. 

In zijn auto vinden zij het dagboek van de slechterik. Wat blijkt: de slechterik is helemaal geen slechterik! Deze man heeft vroeger vaak meegemaakt dat zijn dromen mislukten, en daar werd hij zo verdrietig van. Nu wil hij kinderen behoeden tegen verdriet en dus mogen zij van hem niet meer dromen.

Gelukkig hebben de superheld en zijn broer vandaag bewezen dat het hebben van dromen hartstikke fijn is. En dat als je maar lang genoeg in dromen blijft geloven er altijd wel een paar uitkomen!

Bekijk de superheldenfilm hieronder:

 

 

Sponsoren bedankt!

Veerle Kusters, Tom van Santvoort, Sander van Weert, Albert Heijn, C&A, Jump XL Waalwijk, Renee van den Heuvelen, Bakker BartPizzabar Deeg, FC Den Bosch, AFAS Foundation

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup