Rijden in een Bugatti en Checkpoint regisseren voor Jasper

De Droom

Exclusieve auto's en Checkpoint bezoeken

Dreamchasers

Jeroen en Johan

De Droomdag

Jasper is een lief mannetje van 8 jaar dat vorig jaar zijn vader is verloren na een noodlottig verkeersongeval. Vandaar dat hij een droomdag verdient. ’s Ochtends halen dreamchasers Jeroen en Johan samen met Jaspers moeder eerst zus Mirte uit de klas. Die wil er natuurlijk ook bij zijn om Jasper uit te zwaaien. Dan onderbreken we de les van Jasper en mogen hij en zijn beste vriendje Sem mee naar buiten, gevolgd door de hele klas. Er komt een vette superstretched limousine het parkeerterrein op rijden. Wat zijn de andere kinderen jaloers... De rit gaat naar Apeldoorn. Onderweg is Jaspers  favoriete snoep aanwezig, toasten we met kinderchampagne en kijken we Star wars.  Als de limousine deur in Apeldoorn openzwaait worden we welkom geheten door Rachel, de presentatrice van kinderprogramma Checkpoint. 

We mogen direct de set op waar de cast ‘de jongens tegen de meisjes’ opneemt.  Wie kan als beste een stel bejaarden evacueren uit een gebouw vol met rook? Jasper krijgt een stoomcursus regisseren en mag als een echte regisseur ‘stilte’ en ‘1,2,3, .. aktie!’ roepen. De jongens mogen in de Checkpoint hal van de supersteile glijbaan en op de foto met de cast. Jasper herkent veel van de rekwisieten van eerdere uitzendingen. Hij mag een paar rekwisieten met de handtekeningen erop en caps van Checkpoint meenemen. We worden getrakteerd op een heerlijke lunch samen met de cast en de crew. Jasper weet al snel wat ieders rol is op de set. Dan op weg naar Dordrecht naar het hoofdkantoor van Trust.. onderweg natuurlijk lekker snoepen en films kijken.

Op het digitale welkomstbord bij Trust staat “welkom bij Trust Jasper en Sem”.  Ze krijgen een goodie bag met een muts, laserschild en een hele vette bluetooth box met LED lichten. Dan komt de CEO binnen en vraagt Jasper of hij mee wil rijden in zijn droomauto: de Bugatti Chiron. De allersnelste productieauto van de wereld, waarvan er maar 1 in Nederland rijdt. Een bruut van een auto die in 2,5 seconde 100 km per uur rijdt en een topsnelheid van 420 km/uur heeft. Wat een vette auto en wat brult de motor heerlijk. Dat Jasper heeft genoten was te zien aan zijn glunderende snoetje en rode koontjes van de opwinding. Daarna terug naar Elst voor een pizza salami bij restaurant L’italiano. Natuurlijk hoort er bij een droomdag dat je dan die pizza zelf mag klaarmaken in de keuken. Ook het ijstoetje a la Jasper is bijzonder met M&M’s, smurfensaus, vuurwerk en veel parapluutjes.. Als afsluiting krijgt Jasper nog een prachtige LEGO Architecture doos van New York. Wat zal hij de dag erna stoere verhalen  verteld hebben in de klas, want dat is wat Jasper zo graag wilde.. In zijn klas op een positieve manier in de spotlight staan en dat is volgens ons gelukt.

Bekijk hier de stoere film over zijn rit in een Bugatti Chiron!

 

Sponsoren bedankt!

Limo-mij, Checkpoint, Trust, restaurant L’Italiano, Slingershop.nl, Top1toys Bemmel, SPGPrints, AFAS Foundation

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup