Missie en visie

Onze Missie

Kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start bieden.

Onze Visie

Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma. Dit gebeurt als onderdeel van het professioneel behandelplan van het kind. Dus wanneer de situatie stabiel is en het kind weer naar de toekomst durft te kijken. . Deze kinderen kunnen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids doorbreekt  deze negatieve spiraal en vervult de liefste wens van een kind tijdens een droomdag. Het uitkomen van één droom geeft droomkinderen de moed en energie om weer in dromen te geloven.  

De kinderen blijven ook na hun eigen droomdag verbonden aan Dream4Kids door de jaarlijkse Clubdag. Vrijwilligers, kinderen en gezinnen – in welke vorm ook – behoren tot de Dream4Kids “Ohana” (familie).

Dream4Kids ziet kinderen als onze toekomst. Niet alleen voor een kind is het belangrijk dat het met vertrouwen in het leven staat, ook het effect op de maatschappij is groot. Dream4Kids draagt bij aan het vertrouwen en de eigen kracht van de kinderen. Deze kinderen zullen mede daardoor een betere bijdrage aan deze maatschappij kunnen leveren, zowel op dit moment als in de toekomst.

Onze Kernwaarden

Betrokken, verbonden, gepassioneerd, flexibel.

Waarin onderscheiden we ons?

- De doelgroep (traumakinderen) is uniek

- De doelgroep is een grote groep kinderen die het heel moeilijk hebben maar weinig zichtbaar is, en daardoor te weinig aandacht krijgt

- Onze aandacht heeft een bewezen impact op het leven van een kind dat nog een hele toekomst voor zich heeft

- Dream4Kids kent een blijvende verbondenheid met de kinderen

- Door de kleine organisatie zijn wij in staat persoonlijke aandacht te geven en wordt het geld direct besteed waarvoor het bedoeld is

Help je mee?

Dream4Kids is volledig afhankelijk van donaties en giften van particulieren en bedrijven voor het realiseren van dromen. Wil je ons helpen? Dat kan, door middel van een eenmalige donatie of door donateur te worden. Je kunt ons ook steunen door het meewerken aan een droom met een product of dienst. Namens alle droomkinderen heel erg bedankt!