Meet and Greet met idool Dylan voor Elisah

De Droom

Een ontmoeting met Dylan Haegens, rijden in de Porsche van Enzo Knol en een workshop Minecraft!

Dreamchasers

Jeroen en Mary

De Droomdag

Knuffelen met Dylan Haegens in Toverland!

Vrijdag 27 oktober is het dan eindelijk zover: deel 1 van de droomdag van Elisah is gestart. Elisah, haar BFF Noor en vader Alexander brengen de middag door in het magische attractiepark Toverland (dat overigens helemaal in Halloweenstijl is) en hebben daar in de avond een ‘meet and greet’ met 1 van Nederland bekendste vloggers: Dylan Haegens en zijn team. Samen knuffelen, moppen tappen en lekker kletsen over van alles en nog wat… wauw!! Dat vergeet Elisah nooit meer.  

Rijden in een limousine en een Porsche! 

Op 12 januari vindt deel 2 van Elisah haar droomdag plaats. Op het digibord in de klas van Elisah wordt een speciaal voor Elisah opgenomen filmpje van Dylan Haegens vertoond. Elisah en Noor worden vervolgens in stijl opgehaald van school door een witte, 9 meter lange luxe limousine van Limomij. Alle klasgenoten van de 2 meiden zwaaien hen enthousiast uit als ze wegrijden naar de volgende verassing...gratis winkelen bij de Albert Heijn in Zevenaar. En hoe leuk… ze mogen alle snoep, chips en chocola ook nog eens zelf scannen aan de kinderkassa. Vervolgens met een limousine vol lekkere dingen en een echte hamsterknuffel op naar de Porsche dealer waar Enzo Knol (waar Elisah ook fan van is) zijn Porsche Panamera 4S heeft gekocht. In de afleverbox staat deze Porsche rijklaar op ons te wachten met Enzo Knol ernaast, wij stappen in en vervolgen de droomdag… vet!!

Een Minecraft Workshop in Geofort!

Op naar museum Geofort dat speciaal voor Elisah is geopend. De dames krijgen een 3 uur durende prive workshop Minecraft van Kevin. Eerst speuren ze in virtueel nagebouwd Nederland naar diverse codes om hiermee de cijfersloten van een speciale kist te openen. In die kist liggen weer aanwijzigen om een schat te vinden op het Geofort eiland. Vervolgens lekker zelf bouwen in Minecraft en wel aan hun eigen woningen in Zevenaar. Geofort heeft heel Nederland in Minecraft nagebouwd en voor deze speciale droomdag krijgen Elisah en Noor rechten om hun eigen woningen nog wat te verfraaien. De meiden zijn duidelijk ervaren en weten vliegensvlug 2 fraaie huizen te bouwen, hoe gaaf is dat. Ook mogen ze nog een leuke Minecraft knuffel uitzoeken.

Zalm eten in de Bourgondier te Beek!

Ondertussen is het bijna etenstijd dus tijd om met de Porsche weer richting huis te gaan. Chauffeur Jeroen demonstreert onderweg natuurlijk nog even hoe snel je kunt optrekken met een Porsche…de meiden gieren het uit achterin de auto en hebben ondertussen alle knopjes uitgeprobeerd. Uiteindelijk arriveren we bij restaurant de Bourgondiër te Beek. Daar wacht ons een verrukkelijk buffet met de zalm waar Elisah zo gek op is. Ze neemt lekker 2 stukken en natuurlijk mag ook een ijsje na niet ontbreken. Tijdens het diner ontvangt ze van Madame Tussauds 4 vrijkaarten om in ieder geval het wassenbeeld van Enzo Knol te bekijken. En Skate Pro verblijdt haar met een roze Pennyboard waar ze net als Enzo samen met Noor diverse challenges op kan doen. Wat te gek allemaal.

Uiteindelijk komt er een einde aan deze droomdag. Elisah is zo onder de indruk van alles dat ze er bijna geen woorden voor heeft. Maar haar glimlach op haar gezicht zegt genoeg! 

Sponsoren bedankt!

Dylan Heagens, Madame TussaudsAFAS Foundation, Albert Heijn Zevenaar, Fantube, GeoFort, Limo-mij, Pimprint, Pixum Fotoservice, Porsche Centrum Gelderland, Restaurant de Bourgondiër, Skatepro, Slingershop.nl, SPGPrints B.V.

 

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup