Hoe kom ik in actie?

Dream4Kids vervult de droom van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma en geeft ze de kracht om weer in de toekomst te geloven. We waarderen het enorm dat je je wilt inzetten voor Dream4Kids. Door het organiseren van een eigen actie, help je ons de dromen uit te laten komen van kinderen en jongeren met een trauma.

Ideeën voor een actie

Misschien heb je zelf al een actie in gedachten, maar kun je nog wat inspiratie gebruiken: 

  • Ben je jarig, vier je een jubileum of ga je trouwen? Je kunt ervoor kiezen om, in plaats van cadeautjes, een donatie voor Dream4Kids te vragen. 
  • Doe mee aan een sportevenement/wedstrijd (zwemmen, hardlopen, fietsen, schaatsen, wandelen, voetballen) en laat je sponsoren per minuut, per afgelegde kilometer of per doelpunt.
  • Organiseer een musical, een dansvoorstelling of een modeshow en verkoop toegangskaartjes.
  • Organiseer een etentje en vraag je gasten om, in plaats van een bloemetje of een fles wijn, een donatie voor Dream4Kids te geven.
  • Start een marathon (dansen, spinnen, zingen) en probeer hiermee een record te vestigen. Vraag deelnemers zich te laten sponsoren.
  • Bak cupcakes of koekjes en verkoop deze voor Dream4Kids.
  • Misschien willen anderen wel helpen! Vraag jouw werkgever of hij je wil sponsoren. Of misschien mag er wel een collectebus bij de bakker of de slager op de toonbank?

Door het organiseren van een eigen actie, help je ons de dromen van kinderen met een jeugdtrauma te vervullen. Natuurlijk helpen wij je graag om de actie vorm te geven. Neem hiervoor contact met ons op.

Opbrengsten van je actie

Dream4Kids kan, vertegenwoordigd door een vrijwilliger of medewerker, een symbolische cheque in ontvangst nemen na afloop van de actie. De daadwerkelijke opbrengst kan je overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het 5-cijferige actienummer. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Heb je vragen over hoe je een actie kunt opstarten? Stuur dan een e-mail naar info@dream4kids.nl. Wij helpen je graag verder!