Geef met belastingvoordeel

Wil je profiteren van fiscaal voordeel op je belastingaangifte en tevens Dream4Kids langdurig steunen? Dan kun je een periodieke schenking doen.

Bereken je voordeel

Het belastingvoordeel is afhankelijk van je inkomen, het inkomen van je fiscale partner en jullie leeftijd. Dit voordeel kan oplopen tot wel 52%. Bereken zelf je belastingvoordeel. Om in aanmerking te komen voor dit voordeel moet je deze gift wel voor minimaal 5 jaar vastleggen. Voor iedereen is het belastingvoordeel anders. Via de schenkingscalculator op anbi.nl is het eenvoudig te berekenen.

Allebei voordeel

Door je schenking vast te leggen hebben zowel jij als Dream4Kids voordeel. Want jij steunt ons op de meest voordelige manier die er is én Dream4Kids is verzekerd van langdurige steun. En zo kunnen we nog meer dromen van kinderen met een trauma laten uitkomen.

Wetswijziging

Sinds 1 januari 2014 hoef je geen notariële akte meer op te laten stellen voor een periodieke schenking. Om de periodieke schenking snel in orde te maken heeft de belastingdienst 2 formulieren opgesteld.

Formulier: overeenkomst periodieke gift in geld

Formulier: betalingsvolmacht periodieke gift in geld


Je hoeft deze formulieren alleen maar in te vullen, uit te printen en terug te sturen naar:
Dream4Kids
t.a.v donateursadministratie
Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen